Suntem bucuroși să vă vedem aici!
Cum ne găsiți?

Mamaligă

în muzeu

A lua masa la Restaurantul-Muzeu SAFARI este o experiență multisenzorială care vă transportă într-o lume unde arta culinară se întâlnește cu istoria și cultura. Situat în inima pădurii Codri, acest spațiu unic oferă o escapadă de la agitația cotidiană, permițându-vă să vă scufundați într-o atmosferă plină de mister și frumusețe.

vezi menu

Meniul restaurantului este la fel de impresionant ca și colecțiile sale. Bucătarii noștri talentați pregătesc preparate din bucătăria locală și internațională, folosind ingrediente proaspete și de înaltă calitate. Fiecare fel de mâncare este gândit pentru a completa experiența muzeală, oferind o armonie perfectă între gust și estetică.

Un eveniment important în o locație deosebită

Sala mare
Sala mare
50 locuri
Sala mică
Sala mică
25 locuri
Terasa 1
Terasa 1
20 locuri
Terasa 2
Terasa 2
16 locuri
Crama
Crama
Foișoare
Foișoare
7 foișoare a câte 4-12 locuri

La restaurantul-muzeu SAFARI, fiecare colț este o poveste, fiecare obiect este o fereastră către lumi îndepărtate și timpuri demult apuse. Vă așteptăm să descoperiți comorile noastre în timp ce vă bucurați de o experiență culinară de neuitat.

Restaurantul Muzeu Safari vă invită să sărbătoriți alaturi de prieteni și familie în una din sălile noastre sau la terasa complexului orice eveniment de grup cu rezervare în prealabil.

REZERVEAZĂ ACUM

Rezervează