Suntem bucuroși să vă vedem aici!
Cum ne găsiți?

Activități

pentru întreaga familie

Spațiu de joacă amenajat pentru copii

La Safari, locul de joacă este un colț de paradis unde râsetele copiilor se împletesc cu aromele delicioase ale mâncărurilor noastre, creând un amestec perfect de distracție și gust. Este un spațiu unde familiile se pot reconecta și copiii își pot elibera energia pe tobogane și leagăne, în timp ce părinții se relaxează și se delectează cu delicatesele noastre culinare.

O mică grădină zoo

În zona noastră exterioară de mini-zoo a restaurantului Safari, vizitatorii se pot bucura de prezența unor căprioare mici, iepurași pufoși, diverse specii de porumbei, precum și găini și cocoși, toate acestea fiind accesibile pentru a fi admirate și îngrijite. Acest spațiu oferă o experiență unică, unde natura și ospitalitatea se întâlnesc pentru a crea momente memorabile pentru toți oaspeții noștri.

Degustație de vin

La Crama Safari, entuziaștii pot să se scufunde într-o experiență rafinată de degustare a vinurilor, oferind o selecție exclusivă de 10 tipuri de vin de la renumita cramă Imperial Vin. Aceste degustări sunt organizate în mod intim pentru grupuri de până la 10 persoane, asigurând o călătorie personalizată prin nuanțele fiecărui vin. În plus, oaspeții au oportunitatea unică de a savura vinul original de casă Safari, un amestec semnătură care captează esența spiritului nostru culinar și de ospitalitate.

REZERVEAZĂ ACUM

Rezervează