Suntem bucuroși să vă vedem aici!
Cum ne găsiți?

MUZEU

cu o colecție de

30000 de exponate

Pereții și tavanul restaurantului sunt acoperiți cu o varietate de colecții, oferind o experiență vizuală captivantă în timp ce savurați preparatele noastre. Printre obiectele expuse, veți găsi păsări și animale împăiate, inclusiv specii autohtone precum și exemplare exotice ca crocodilul, cerbul, păunul, ursul și cangurul. Toate exponatele sunt autentice, meticulos prelucrate și împăiate.

Alături de acestea, colecția noastră include o varietate de fluturi colorați, păpuși din ceramică și platouri decorative cu tematică de faună. Pentru pasionații de istorie și cultură militară, avem expuse arme albe precum cuțite, săbii și spade, printre care se numără o copie a celebrei sabii a lui Ștefan cel Mare și cuțite din filmul "Rambo".

De asemenea, sunt expuse chipiuri și pălării militare din diferite țări, monede geografice, istorice și comemorative, precum și o colecție unică de 352 de cutiuțe cu chibrite din 102 țări, colectate de-a lungul a 60 de ani de o cetățeană italiană.

Pe lângă acestea, SAFARI găzduiește colecții de brichete, pietre semiprețioase, cristale, clopoței, sticluțe în miniatură cu băutură originală din perioada confecționării lor, figurine de elefanți și rățuște din diverse materiale, chei istorice și figurine din ceramică și cupru.

În holul dintre săli, vizitatorii pot admira halbe pentru bere, candelabre și suporturi pentru lumânări, mașini de cusut, radiouri și reproduceri de tablouri.

La restaurantul-muzeu SAFARI, fiecare colț este o poveste, fiecare obiect este o fereastră către lumi îndepărtate și timpuri demult apuse. Vă așteptăm să descoperiți comorile noastre în timp ce vă bucurați de o experiență culinară de neuitat.

REZERVEAZĂ ACUM

Rezervează